GCA, Ambiente Uluslararası Züccaciye Fuarı’nı Ziyaret Etti

Türkiye’nin markası ve kalitesiyle öncelikli tercih edilen cam ambalaj üreticilerinden biri olan GCA, 7-11 Şubat 2020 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde gerçekleşen Ambiente Uluslararası Züccaciye ve Ev Aksesuarları Fuarı’nı ziyaret etti.

Dünyanın her köşesinden gelen 4.500 katılımcıyı ve yaklaşık 140.000 ticari ziyaretçiyi tek bir platformda buluşturan Ambiente Frankfurt Uluslararası Züccaciye Fuarı’nda sektörün önde gelen firmaları en yeni ürün ve tasarımlarını tanıttılar. 1994 yılında temelleri atılan ve Türkiye’de sofra camı üretimiyle 26 yıldır sektörde inovatif ve teknoloji odaklı bir rol üstlenen, dünya üreticileri arasında 5. sırada olan LAV; fuarın en gözde standlarından biri olarak çok sayıda iş ortağı ile buluştu. Uzman tedarikçi ve tasarımcılar için uluslararası buluşma noktası olma özelliğine sahip fuarı ödüllü tasarım, satış ve iş geliştirme ekibiyle ziyaret eden GCA, sektörün son trendleri ve yenilikleri hakkında üretici ve dağıtıcı uluslararası firmalarla fikir alışverişinde bulundu.

Yeniliğe her zaman önem veren GCA ekibi, fuarın oldukça verimli geçtiğini ve bu tarz fuarlara katılmaya devam edeceklerini belirttiler.
 

LAV’a dair ;

1994 yılında temelleri atılan LAV, Türkiye’de sofra camı üretimiyle 20 yıldır sektörde inovatif ve teknoloji odaklı bir rol üstleniyor.

Üretimini Kütahya’da gerçekleştiren LAV günde 2 milyon adede ulaşan geniş ürün çeşitliliği ile meşrubat, kadeh, kase, vb. sofra camı üretimi ile dünya üreticileri arasında 5. sırada yer almaktadır. Bugün, İstanbul’da satış ve pazarlama ofisi ve toplam 300 bin metrekarelik alan üzerine kurulu iki üretim tesisinde 2.000 kişiye istihdam sağlıyor.

Türkiye’nin her noktasına ulaşan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahip LAV’ın yenilikçi ve özgün cam tasarımları, dünyada başta Fransa, İspanya ve Amerika olmak üzere, Brezilya’dan Çin ve Filipinler’e kadar 130 farklı ülkeye ihraç ediliyor. LAV, cam üretimi ile ilgili araştırma ve geliştirme faaliyetlerini bünyesinde 2001 yılında kurduğu “fabrika içinde fabrika” olarak nitelendirilen Teknopark’ta gerçekleştiriyor. İnovasyon odaklı Teknopark, alanında kendi üretim teknolojisini oluşturan dünyadaki 3 firmadan biridir.

GCA, Ambiente Uluslararası Züccaciye Fuarı’nı Ziyaret Etti

 

12.02.2020