‘’Odağımızda Kalite ve Müşteri Memnuniyeti Var’’ - Gürallar Cam Ambalaj

‘’Odağımızda Kalite ve Müşteri Memnuniyeti Var’’

07-05-2019

GCA Genel Müdürü Abdullah Gayret: ‘’Kalitenin sınırı yok ve biz de yaptığımız yatırımlarla kalitemizi olabildiğince geliştirmeye çalışıyoruz.’’

1) Yatırım odağınızda hangi hedefler var?

Günlük olarak ortalama 1-1,5 milyon civarında cam şişe ve kavanoz üretimi gerçekleştiriyoruz. Tabii ki üretim kapasitemizi arttırmak, uzun süreli planlarımız arasında bulunuyor. Ancak kısa vadede asıl önceliğimizi AR-GE yatırımlarına vermeyi düşünüyoruz. Kalitenin sınırı yok ve biz de yaptığımız yatırımlarla kalitemizi olabildiğince geliştirmeye çalışıyoruz.

2) Sizce şirketinizi başarılı kılan esas element nedir?

Gürallar Cam Ambalaj olarak bizim için en önemli nokta, ürün kalitesidir. Ayrıca, projelerimizi müşterilerimizin istekleri doğrultusunda şekillendiririz. Mutlak bir müşteri memnuniyetini hedefleyen GCA olarak, sağladığımız hizmette de iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyoruz. Sektörde bir hizmet inovasyonu sayılabilecek şekilde, iş ortaklarımıza mühendis ekibimizden Proje Koordinatörü tahsis ediyoruz. Tüm bunları yaparken sahip olduğumuz gücümüzü ise Gürallar Cam Ambalaj olarak bağlı olduğumuz ve 20 yıldır cam sektöründe LAV markasıyla faaliyet gösteren Gürallar Grup’un tecrübesinden alıyoruz.

Üretim sistemlerimiz BRC IOP Ürün Güvenlik Sistemi’ne uygun olarak tasarlanmış ve sertifikalandırılmıştır. Ayrıca tüm cam ambalaj imalat proseslerimiz ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ne uygun olarak yürütülmekte ve denetlenmektedir.

3) İhracat hedeflerinizden bahseder misiniz?

Gürallar Cam Ambalaj, Türkiye’de camın sürdürülebilirlik avantajlarının,yüzde 100 ve sınırsız şekilde geri dönüştürülebilme özelliklerinin topluma iletilmesi konusunda öncülük etmektedir.

Global düzeyde bir üretim kalitesine sahip olmak, ihracat hacmimizi artırıyor. Biz de kısa sürede yakaladığımız gelişim grafiğimiz sayesinde genellikle Orta Doğu, Afrika ve Avrupa ülkelerine ihracat gerçekleştiriyoruz.

Endüstrimizdeki küresel trendlerle her daim güncel kalmayı ve uluslararası arenada pazar payımızı arttırmayı hedeflemekteyiz. Bu amaç doğrultusunda yurt dışında Anuga, Gulfood ve Sial gibi uluslararası düzeyde gerçekleşen en önemli fuarlara katılım sağlıyor, kendi sektörlerine öncülük eden gıda ve içecek firmalarıyla görüşmelerde bulunuyoruz. Ülkemizde ise cam ambalaj sektöründe önemle takip edilen Avrasya Ambalaj Fuarı’nda hem yerel hem de global müşterilerimizi misafir ediyor, yeni projeler üzerine görüşmeler düzenliyoruz. Bu yıl da 23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Sergi Merkezi’nde 5. Koridorda yer alacak standımıza bekliyoruz.