GCA Gürallar Cam Ambalaj TÜYAP Avrasya Ambalaj Fuarı'nda - Gürallar Cam Ambalaj

GCA Gürallar Cam Ambalaj TÜYAP Avrasya Ambalaj Fuarı'nda

18-10-2019

Tasarlayıp ürettiği cam ambalaj ürünleri ile hem yurt içi hem de yurt dışında cam ambalaj sektörüne yenilikçi bir bakış açısı getiren Gürallar Cam Ambalaj; bu sene 25’incisi düzenlenen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’na katılıyor.

23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, Türkiye’de önemle takip edilen ve cam ambalaj sektörü için yüksek oranda değer taşıyan fuarlar arasında yer almaktadır. TÜYAP Fuar ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyonda Gürallar Cam Ambalaj da 5. salonda kuracağı standı ile müşterilerini ve fuar ziyaretçilerini ağırlayacak. Gürallar Cam Ambalaj, hem yerel hem de global düzeyde isim yapmış müşterilerini fuar süreci boyunca alanında uzman çalışanları ve yöneticileri ile ağırlamayı planlıyor. Her sene uluslararası boyutta ses getiren fuarda GCA, yeni projeler üzerinde görüşmeler düzenlerken, aynı zamanda tüm cam ambalaj imalat proseslerini ziyaretçilerine aktaracak.

Ar-Ge yatırımlarını, teknolojik gelişmeleri, her zaman yakından takip eden; kalite ve değeri ürettiği tüm cam ambalaj ürünlerine yansıtan GCA; dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen Red Dot Tasarım Yarışması’nda Mai Dubai şişesi ile 2019’da ikinci kez tasarım ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’yi Avrupa Cam Ambalaj Üreticileri Federasyonu (FEVE) bünyesinde temsil eden; ürettiği tüm cam ambalaj ürünlerine kalite ve değeri yansıtan GCA’nın bu yıl fuarda ağırlayacağı ziyaretçi sayısının geçen yıla oranla daha da fazla olacağı öngörülüyor. Flint (transparan) cam şişe ve cam kavanoz üretimi gerçekleştiren GCA, bu yıl da cam ambalajlarının, iş ortağı markalarına sağladığı premium algıyı ön plana çıkararak, yüksek kalite standartlarında ziyaretçilerine sunmayı hedefliyor.

Camın %100 ve sonsuz kez geri dönüştürülebilirliğini her fırsatta vurgulayan GCA, cam ambalajın çevre dostu ve sürdürülebilir bir ambalaj malzemesi olduğu konusunda tüm ziyaretçilerinde farkındalığı artırmayı hedefliyor.

Ambalaj ürünleri, gıda işleme, ambalaj makine ve ekipmanlarının bir arada sergileneceği 25. İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı’nda bu yıl 43 ülkeden 1217’den fazla firmanın yer alması ve fuara 60.000’i aşkın nitelikli ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.